Costum de baie pentru sănii mici.

În fiecare vara primim zeci de întrebări: Aveţi costume de baie pentru sâni foarte mici. Foarte multe fete sunt complexate de mărimea sânilor. În unele cazuri nu este cazul dar, totni se par sunt mici, mai ales când mergem la mare şi vedem o grămadă de sâni plini de silicoane. nu stuneti nu sunteţi invidioase, nu va cred 🙂 .
Deci, dacă avemn sănii foarte mici … ce este de făcut? În primul rând trebuie alegerm un costum de baie din doaua piese, alegerea unui costum de baie întreg este total greşită.În această vara se poartă foarte mult costumele de baie cu două piese, aveţi de unde alege, fără probleme.
Încercaţi un costum de baie cu sutienul tip bandă şi cât mai colorat. Pe piaţă au intrat foarte multe costume cu imprimeu AZTEC, seamănă foarte mult cu motivele populare româneşti şisunt foarte drăguţe. Nici un imprimeu animalprint nu este de neglijat.

s-l500 (1) s-l500 (2)s-l500

Puteţi alege un costun de baie cu franjuri la sutien. Va ascunde mărimea sânilor şi sunt foarte sexy.

s-l1600
Se mai poate opta pentru un costum de baie cu push-up. Dacă sunii sunt foarte mici, această opţiune nu este foarte OK. Este dezavantajul va reţine multă apă, se va usca foarte greu.
În concluzie opta pentru în costum de baie cu sutien tip bandă, cât mai imprimat.
Sper v-am răspuns la zecile de întrebări care le primesc săptămânal

Puteti gasi aceste costume aici

Bronz perfect !