Costume de baie 2017 specifice vacantelor exotice

Se apropie cu mare viteza perioada in care ne pregatim sa plecam in vacanta si sa ne asiguram o bine meritata liniste. Si cum vara nu are cum sa fie trecuta fara o prezenta intr-un loc pe care nu l-ai mai vizitat inca pana acum, in acest an sunt la moda excursiile in destinatii ceva mai exotice. Fie ca discutam despre o vizita pe insula Mauritius sau doar o calatorie clasica intr-un oras din Europa, trebuie sa ne pregatim hainele care le vom purta inca din timp, astfel nu vom fi foarte suprinse de prezenta modei in fiecare dintre aceste locuri. Daca pentru partea de garderoba pentru seara avem deja bagajul pregatit, trebuie sa ne facem unul si pentru plaja si costumele de baie ce vor fi purtate pe toata perioada aceastei vacante.

Destinatia este un factor de influenta asupra tipului de costum de baie si sunt cativa factori care vor influenta tipul de costum pe care-l vom alege.

Principalul lucru de care trebuie sa tinem cont, atunci cand ne alegem un model de costum de baie pentru vacanta exotica pe care urmeaza sa o avem, este binenteles locatia. Daca ne vom stabili excursia in afara Europei, trebuie sa luam in seama si trendul vedetelor Hollywood-iene, acestea reusind de fiecare data sa impuna un stil vestimentar foarte placut privirilor si foarte atragator. Se poarta destul de  mult culorile vii, variantele de tip Hawai fiind in topul preferintelor tuturor turistilor. Totusi daca ne vom multumi cu o excursie in Europa, atunci ne vor atrage atentia modelele de la Londra si Paris, pentru ca acestea sunt cele care ne vor indica ce tip de costum de baie trebuie sa luam cu noi. Ele au fost de curand cele mai apreciate modele de costume ale firmelor cunoscute, impunand si un stil destul de placut ochiului in acest sezon de vara.

Trebuie sa tineti cont si de perioada pe care o veti sta in vacanta si, daca bugetul va da voie, incercati sa va orientati catre mai multe variante diferite de costume de baie, astfel incat sa nu fiti suprinsa cand ajungeti acolo.