EXPEDIEREA PRODUSELOR

Top-lenjerie.ro poate expedia teoretic comanda dumneavoastra la orice adresa din Romania.

TERMENUL DE LIVRARE

Vă vom expedia produsele comandate (dacă există in stoc) in maxim 24 ore(lucratoare) de la momentul efectuării comenzii, urmand sa ajunga la dvs. in maxim 1-3 zile lucratoare.

Comenzile plasate dupa ora 15:30, vor fi expediate in urmatoarea zi (lucratoare)

COSTURILE DE TRANSPORT

Curier Rapid – Plata Ramburs (Cargus):  1-3 zile (lucratoare)- 18 Ron

Curier Rapid (Cu verificare colet): în termen 1-3 zile (lucratoare) – 22 Ron (Doar la plata cu cardul) In cazul in care se refuza coletul, suma inapoiata va fi doar contravaloarea produselor, fara taxa de curier.

Curier Rapid – Plata cu cardul (Cargus):  1-3 zile (lucratoare)- 13 Ron

 

DESCHIDERE COLET LA LIVRARE( Cu verificare colet)

Dupa ce ai plasat o comanda, probabil iti doresti sa vezi produsele cat mai repede, ei bine, atunci cand coletul ajunge la destinatie, il poti deschide sa vezi produsele in prezenta curierului. Verifica daca produsul sau produsele sunt cele comandate de tine, daca culoarea e ceea ce ti-ai dorit sau orice alta nelamurire.

Daca ai ales aceasta optiune, curierul este obligat sa astepte cat timp tu verifici continutul coletului. Aceasta optiune nu presupune si probarea artcolelor, ci doar verificarea lor.

Daca alegerile facute nu sunt pe gustul tau sau sunt sub asteptari (indiferent ca e vorba de culoare, material, calitate etc.) poti opta pentru returul acestora pe loc, refuzand coletul.

Trebuie sa stii: daca alegi sa returnezi articolele dupa ce ai verificat pachetul, e important sa stii ca trebuie sa returnezi toate produsele, nu poti refuza unul singur sau doua si sa le pastrezi pe celelalte.

Daca alegi returul dupa verificarea pachetului, costul de transport al returului (de la dvs la noi) este din partea noastra.

 

MODALITATI DE PLATA

-Ramburs la primirea coletului

-Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!