POLITICA DE RETURURI

 

Din motive de igienă, produsele: costume de baie, bodystocking/catsuit, bikinii, dresurile, sosete, și în general orice fel de produse care pot afecta igiena personală, NU se pot returna.

ATENTIE !! Coletele cu produse deteriorate, purtate, cu urme de parfum sau cosmetice vor fi refuzate.

Produsele care se returneaza trebuie neaparat insotite de chitanta cu care ati achitat produsul (chitanta de la curier).

Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, dreptul de retur este reglementat de OUG nr.34/2014 , art. 13 alin. (3) şi la art. 14, intentia de retur trebuie anuntata in 48 ore de la primirea coletului (prin formularul de retur din partea de jos a paginii).Produsele trebuie sa fie expediate in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 14 zile lucratoare de la primire.

In cazul in care s-a beneficiat de transport gratuit la o comanda mai mare de 159 de Lei, iar dupa returnare, valoarea produselor devine mai mica de 159 de lei, avantajul transportului gratuit se pierde. Din contravaloarea returnarii produselor se va opri suma de 16 Ron.

Returul se face cu una din firmele de curierat         urgent_mic    

 

RETURUL PRIN POSTA ROMANA NU ESTE ACCEPTAT.

Livrarea coletului catre noi se face in 72 de ore lucratoare de la completarea formularului de retur, iar costul expedierii returului este suportat de client.

Daca doriti doar sa schimbati un produs,taxa coletului tur-retur este de 20 RON.    

top-lenjerie.ro,  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata clientului nu include cheltuielile de transport si ramburs.

Rambursarea se face numai prin Transfer Bancar (pentru acest lucru, avem nevoie de codul tau IBAN, alcătuit din 24 de caractere pe care il completati in formularul de retur)

NU EXPEDIATI COLETUL  RETUR CU PLATA RAMBURSacesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.

RETUR