POLITICA DE RETURURI

 

Din motive de igienă, produsele: costume de baie*, bodystocking/catsuit, bikinii, dresurile, sosete, și în general orice fel de produse care pot afecta igiena personală, NU se pot returna.

ATENTIE !! Coletele cu produse deteriorate, purtate, cu urme de parfum sau cosmetice vor fi refuzate.

Produsele care se returneaza trebuie neaparat insotite de chitanta cu care ati achitat produsul (chitanta de la curier).

Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, dreptul de retur este reglementat de OUG nr.34/2014 , art. 13 alin. (3) şi la art. 14, intentia de retur trebuie anuntata in 48 ore de la primirea coletului (prin formularul de retur din partea de jos a paginii). Produsele trebuie sa fie expediate in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 14 zile lucratoare de la primire.

In cazul in care s-a beneficiat de transport gratuit la o comanda mai mare de 199 de Lei, iar dupa returnare, valoarea produselor devine mai mica de 199 de lei, avantajul transportului gratuit se pierde. Din contravaloarea returnarii produselor se va opri suma de 16 Ron.

 

Returul se face cu una din firmele de curierat         urgent_mic    

 

RETURUL PRIN POSTA ROMANA NU ESTE ACCEPTAT.

Livrarea coletului catre noi se face in maxim 14 zile lucratoare de la primitea comenzii, iar costul expedierii returului este suportat de client.  

 

SCHIMBAREA PRODUSELOR:

Daca doriti doar sa schimbati un produs,taxa coletului tur-retur este de 25 RON. 

-Cei 25 lei ii veti plati cand ajunge curierul cu costumul de baie dorit la schimb.

-Dupa completarea cererii de retur, veti primii un email de confirmare a returului. Vom face cerere de ridicare a coletului de la dvs, veti primii numarul cererii de ridicare si data in care va venii cureirul la dvs sa ridice coletul.

-Daca doriti sa trimiteti dvs coletul la noi, va rugam sa ne anuntati in formularul de retur de pe site.

 Email-ul cu informatii pentru retur/schimb nu vine instant, se trimite manual dupa verificarea cererii de retur a dvs.

 

RETURNAREA PRODUSELOR:

Expedierea coletului retur se face de catre client, la adresa din email-ul de confirmare a returului. Costum transportului pentru retur este suportat de catre client.

Nu trimiteti coletele cu ramburs, acestea vor fi refuzate fara preaviz.

top-lenjerie.ro,  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata clientului nu include cheltuielile de transport si ramburs.

Rambursarea se face numai prin Transfer Bancar (pentru acest lucru, avem nevoie de codul tau IBAN, alcătuit din 24 de caractere pe care il completati in formularul de retur)

NU EXPEDIATI COLETUL  RETUR CU PLATA RAMBURSacesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.

* In cazul in care cumparati un costum de baie si marimea nu este buna sau pur si simplu nu va place modelul, produsele se pot returna/schimba, dar va rugam sa ne anuntati in maxim 48 ore din momentul primirii costumelor de baie.

Va multumim !

RETUR