POLITICA DE RETURURI

Din motive de igienă produsele: costume de baie, bodystocking/catsuit, bikinii si dresurile nu se pot returna sau schimba.

ATENTIE !! Coletele cu produse deteriorate, purtate, cu urme de parfum sau cosmetice vor fi refuzate.

Produsele care se returneaza trebuie neaparat insotite de chitanta cu care ati achitat produsul (chitanta de la curier).

Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, dreptul de retur este reglementat de OUG nr.34/2014 , art. 13 alin. (3) şi la art. 14, intentia de retur trebuie anuntata in 48 ore de la primirea coletului (prin formularul de retur din partea de jos a paginii).Produsele trebuie sa fie expediate in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 14 zile lucratoare de la primire.

In cazul in care s-a beneficiat de transport gratuit la o comanda mai mare de 159 de Lei, iar dupa returnare, valoarea produselor devine mai mica de 159 de lei, avantajul transportului gratuit se pierde. Din contravaloarea returnarii produselor se va opri suma de 16 Ron.

Returul se face numai cu firma de curierat         urgent_mic

Livrarea coletului catre noi se face in 24-48 de ore lucratoare de la completarea formularului de retur, iar costul expedierii este de 20 Lei, suma ce nu trebuie platita pe loc, ci va fi retinuta din contravaloarea produselor returnate.

Daca doriti doar sa schimbati un produs,taxa coletului tur-retur este de 20 RON.    

top-lenjerie.ro,  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata clientului nu include cheltuielile de transport si ramburs.

Rambursarea se face numai prin Transfer Bancar (pentru acest lucru, avem nevoie de codul tau IBAN, alcătuit din 24 de caractere pe care il completati in formularul de retur)

NU EXPEDIATI COLETUL  RETUR CU PLATA RAMBURSacesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.

RETUR