POLITICA DE RETURURI

 

ATENTIE !!  Din motive de igienă, produsele: Costume de baie, bodystocking/catsuit, seturile care includ dresuri(ciorapi) sau chilot, bikinii, dresurile, sosete și în general orice fel de produse care pot afecta igiena personală, NU se pot returna.

ATENTIE !! Coletele cu produse deteriorate, etichete lipsa, purtate, cu urme de parfum sau cosmetice vor fi refuzate.

Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, dreptul de retur este reglementat de OUG nr.34/2014 , art. 13 alin. (3) şi la art. 14. litera “e”, intentia de retur trebuie anuntata prin formularul de retur din partea de jos a paginii. Produsele trebuie sa fie expediate in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 14 zile calendaristice de la primire.

 

Returul se face cu orice firma de curierat doriti dvs.    

 

RETURUL PRIN POSTA ROMANA NU ESTE ACCEPTAT.

Livrarea coletului catre noi se face in maxim 14 zile calendaristice de la primitea comenzii, iar costul expedierii returului este suportat de client.  

 

SCHIMBAREA PRODUSELOR:

Daca doriti doar sa schimbati un produs,taxa coletului tur-retur este de 30 RON. 

ATENTIE:  Produsele dorite la schimb nu se mai pot returna.

-Cei 30 lei ii veti plati cand ajunge curierul cu produsul dorit la schimb.

-Dupa completarea cererii de retur, veti primii un email de confirmare a schimbului. Vom face cerere de ridicare a coletului de la dvs, veti primii numarul cererii de ridicare si data in care va venii cureirul la dvs sa ridice coletul.

-Daca doriti sa trimiteti dvs coletul la noi, va rugam sa ne anuntati in formularul de retur de pe site.

 Email-ul cu informatii pentru retur/schimb nu vine instant, se trimite manual dupa verificarea cererii de retur a dvs.

 

RETURNAREA PRODUSELOR:

Expedierea coletului retur se face de catre client, la adresa din email-ul de confirmare a returului. Costum transportului pentru retur este suportat de catre client.

Nu trimiteti coletele cu ramburs, acestea vor fi refuzate fara preaviz.

top-lenjerie.ro,  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata clientului nu include cheltuielile de transport si ramburs.

Rambursarea se face numai prin Transfer Bancar (pentru acest lucru, avem nevoie de codul tau IBAN, alcătuit din 24 de caractere pe care il completati in formularul de retur)

NU EXPEDIATI COLETUL  RETUR CU PLATA RAMBURSacesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.

 

Va multumim !

RETUR