Sunteţi bineveniţi la top-lenjerie.ro şi vă mulţumim pentru atenţia pe care ne-o acordaţi. Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie să stiţi că serviciile noastre sunt oferite cu anumite condiţii. Dacă vizitaţi magazinul top-lenjerie.ro, folosiţi sau veţi folosi serviciile furnizate de top-lenjerie.ro, inseamnă că acceptaţi Condiţiile de Utilizare descrise mai jos. Vă rugăm să le citiţi cu atenţie.

CONFIDENŢIALITATEA

Pentru a intelege mai bine modul nostru de lucru, vă rugăm să citiţi cu atenţie regulile de Confidenţialitate care reprezintă, de asemenea, o condiţie de vizitare a magazinului nostru şi pe care Dumneavoastră o acceptaţi in intregime.

COMUNICAŢII ELECTRONICE

Atunci cand vizitaţi magazinul nostru sau cand ne trimiteţi un E-mail, inseamnă că Dumneavoastră comunicaţi cu noi electronic. In acest sens consimţiţi:

– să primiţi in acelasi mod de la top-lenjerie.ro mesajele;

– să agreaţi mesajele postate de noi pe magazinul top-lenjerie.ro;

– că toate inţelegerile, mesajele, notele sau alte comunicări pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerinţele legale pe care le implică acest tip de comunicare.

ACCESUL IN WEBSITE

top-lenjerie.ro vă oferă dreptul limitat de a accesa şi folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descărcării şi stocării (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau parţial, a conţinutului acestui website, in situaţia in care nu există un accept scris din partea noastră.

Nu este permisă revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preţurilor, parţial sau in intregime, fără consimţămantul nostru scris;

Acest website, in totalitatea lui sau parţial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fără consimţămantul nostru scris; Nu este permisă utilizarea in frame-uri a mărcilor, logo-urilor sau altor informaţii specifice top-lenjerie.ro (inclusiv imagini, text, design, formularistică) fără consimţămantul nostru scris; Nu este permisă utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care să contina numele top-lenjerie.ro sau alte mărci inregistrate din acest website fără consimţămantul nostru scris;

Este permisă, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor către pagina principală a top-lenjerie.ro atata timp cat acel link nu denigrează sau pune intr-o lumină nefavorabilă top-lenjerie.ro, partenerii săi sau produsele incluse in magazin.

CONTUL DUMNEAVOASTRĂ

Dacă utilizaţi acest website, sunteţi direct răspunzător pentru păstrarea confidenţialităţii numelui de utilizator şi parolei contului Dumneavoastră şi de restricţionarea accesului la calculatorul Dumneavoastră şi sunteţi de acord să acceptaţi responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoară sau se va desfăşura in cont sub numele de utilizator şi parola Dumneavoastră. Magazinul nostru poate vinde produse care pot fi utilizate şi de copii, dar vanzarea poate fi făcută numai către un adult.

top-lenjerie.ro işi rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a şterge sau modifica conţinutul website-ului sau a contului Dumneavoastră personal sau de a anula comenzi fără nici o restricţie sau anunţare prealabilă.

IMPRESII, COMENTARII, COMUNICĂRI DIVERSE

Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebări sau alte informaţii, atata timp cat conţinutul lor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuală sau aducand injurii unui terţ. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau să conţină viruşi, campanii politice sau orice formă de spam. top-lenjerie.ro işi rezervă dreptul (dar nu se obligă) să elimine sau să modifice un asemenea tip de conţinut.

RISCUL DE PIERDERE

Toate produsele cumpărate de la top-lenjerie.ro intră sub incidenţa unui contract de transport. Aceasta inseamnă că transportatorul işi asumă riscul pierderii sau degradării produslui şi de asemenea Dvs. consimţiţi răspunderea transportatorului şi intelegeţi că acesta (transportatorul) va fi cel care vă va despagubi in aceste cazuri.

DESCRIEREA PRODUSELOR

top-lenjerie.ro incearcă să vă prezinte cat mai detaliat şi corect produsele prezente pe website. Totuşi,top-lenjerie.ro nu garantează că descrierea produselor şi a serviciilor precum şi conţinutul acestui website este lipsită de erori, completă şi actuală. Dacă un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau fotografiei sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situaţiei este de returnare a produsului nefolosit. Pentru mai multe detalii verificaţi si pagina care conţine condiţiile de returnare in link-ul Livrare & Returnare.

ATENTIE: Imaginile au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Nuantele produselor pot fi usor diferite in functie de setarile monitorului dvs. Diferentele usoare de nuante nu pot fi considerate defecte.

Asezarea imprimeului in functie de incadrarea la croire in procesul de productie de asemenea nu poate fi considerat un defect.

PARTENERII NOŞTRI

Anumite produse sau servicii sunt oferite de parteneri ai top-lenjerie.ro, produsele fiind expediate direct de către aceştia. Produsele astfel vandute sunt identificate cu un semn specific in pagina de descriere a produsului respectiv. Pentru a vă oferi mai multe informaţii, vă punem la dispoziţie o serie de link-uri şi informaţii care vă pot oferi mai multe detalii. Pentru aceste situaţii top-lenjerie.ro işi asumă o raspundere limitată care se referă numai la parţile gestionate de noi. Vă recomandăm să citiţi cu atenţie Condiţiile de Confidenţialitate şi utilizare furnizate de terţi, acolo unde acestea exista.

DEFINIREA GARANŢIILOR OFERITE ŞI LIMITAREA

top-lenjerie.ro nu işi asumă răspunderea asupra garanţiilor oferite de către producatori, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informaţiile, conţinutul sau produsele incluse in el. Utilizarea acestui website se face pe răspunderea utilizatorului.

In concordanţă cu legile aplicabile in Romania, top-lenjerie.ro declină orice răspundere privind garanţiile directe sau indirecte, inclusiv – dar nu limitat numai la – caracterul comercial al produselor. top-lenjerie.ro nu garantează că acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise nu conţin viruşi sau alte elemente dăunătoare.

top-lenjerie.ro nu poate fi făcut răspunzător pentru orice pagubă de orice fel produsă de utilizarea acestui website, inclusiv – dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca şi consecinţe.

SOLUŢIONAREA LITIGIILOR

Proprietarul top-lenjerie.ro va face tot posibilul ca toate neinţelegerile privind orice tip de dispută intre aceştia si terţi să fie rezolvate pe cale amiabila de către reprezentanţii lor. In cazul in care rezolvarea neinţelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluţionarea litigiilor va reveni instanţei judecatoreşti competente din Romania.

POLITICILE top-lenjerie.ro, MODIFICARI

Vă rugăm să revedeţi şi celelalte politici ale top-lenjerie.ro precum politica de preţuri sau politica de retururi, politici care, de asemenea, condiţioneaza vizita Dumneavoastră la top-lenjerie.ro. Ne rezervăm dreptul de a face in orice moment modificări in magazin, la politicile firmei (indiferent care sunt acestea) precum şi in aceste condiţii de vizitare şi utilizare ale magazinului top-lenjerie.ro.