Top-lenjerie.ro în calitate de autor, administrator al website-ului  respectă caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat si aplică prezenta Politică de confidentialitate.

Sunteţi bineveniţi la top-lenjerie.ro şi vă mulţumim pentru atenţia pe care ne-o acordaţi. Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie să stiţi că serviciile noastre sunt oferite cu anumite condiţii. Dacă vizitaţi magazinul top-lenjerie.ro, folosiţi sau veţi folosi serviciile furnizate de top-lenjerie.ro, inseamnă că acceptaţi Condiţiile de Utilizare descrise mai jos. Vă rugăm să le citiţi cu atenţie.

CONFIDENŢIALITATEA

Pentru a intelege mai bine modul nostru de lucru, vă rugăm să citiţi cu atenţie regulile de Confidenţialitate care reprezintă, de asemenea, o condiţie de vizitare a magazinului nostru şi pe care Dumneavoastră o acceptaţi in intregime.

COMUNICAŢII ELECTRONICE

Atunci cand vizitaţi magazinul nostru sau cand ne trimiteţi un E-mail, inseamnă că Dumneavoastră comunicaţi cu noi electronic. In acest sens consimţiţi:

– să primiţi in acelasi mod de la top-lenjerie.ro mesajele;

– să agreaţi mesajele postate de noi pe magazinul top-lenjerie.ro;

– că toate inţelegerile, mesajele, notele sau alte comunicări pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerinţele legale pe care le implică acest tip de comunicare.

ATENTIE: Singura forma de comunicare oficiala referitoare la un produs, reclamatie, retur, schimb…etc, este adresa de email de pe site( contact@top-lenjerie.ro) sau completand formularul de contact. Ori ce alta forma de comunicare (whatapp, facebook,telefon, messenger sau alta forma de comunicare online) nu o sa fie luata in considerare.

ACCESUL IN WEBSITE

top-lenjerie.ro vă oferă dreptul limitat de a accesa şi folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descărcării şi stocării (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau parţial, a conţinutului acestui website, in situaţia in care nu există un accept scris din partea noastră.

COMANDA MINIMA PE SITE-UL TOP-LENJERIE.RO ESTE DE 49 LEI

Nu este permisă revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preţurilor, parţial sau in intregime, fără consimţămantul nostru scris;

Acest website, in totalitatea lui sau parţial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fără consimţămantul nostru scris; Nu este permisă utilizarea in frame-uri a mărcilor, logo-urilor sau altor informaţii specifice top-lenjerie.ro (inclusiv imagini, text, design, formularistică) fără consimţămantul nostru scris; Nu este permisă utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care să contina numele top-lenjerie.ro sau alte mărci inregistrate din acest website fără consimţămantul nostru scris;

Este permisă, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor către pagina principală a top-lenjerie.ro atata timp cat acel link nu denigrează sau pune intr-o lumină nefavorabilă top-lenjerie.ro, partenerii săi sau produsele incluse in magazin.

CONTUL DUMNEAVOASTRĂ

Dacă utilizaţi acest website, sunteţi direct răspunzător pentru păstrarea confidenţialităţii numelui de utilizator şi parolei contului Dumneavoastră şi de restricţionarea accesului la calculatorul Dumneavoastră şi sunteţi de acord să acceptaţi responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoară sau se va desfăşura in cont sub numele de utilizator şi parola Dumneavoastră. Magazinul nostru poate vinde produse care pot fi utilizate şi de copii, dar vanzarea poate fi făcută numai către un adult.

top-lenjerie.ro işi rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a şterge sau modifica conţinutul website-ului sau a contului Dumneavoastră personal sau de a anula comenzi fără nici o restricţie sau anunţare prealabilă.

IMPRESII, COMENTARII, COMUNICĂRI DIVERSE

Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebări sau alte informaţii, atata timp cat conţinutul lor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuală sau aducand injurii unui terţ. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau să conţină viruşi, campanii politice sau orice formă de spam. top-lenjerie.ro işi rezervă dreptul (dar nu se obligă) să elimine sau să modifice un asemenea tip de conţinut.

RISCUL DE PIERDERE

Toate produsele cumpărate de la top-lenjerie.ro intră sub incidenţa unui contract de transport. Aceasta inseamnă că transportatorul işi asumă riscul pierderii sau degradării produslui şi de asemenea Dvs. consimţiţi răspunderea transportatorului şi intelegeţi că acesta (transportatorul) va fi cel care vă va despagubi in aceste cazuri.

DESCRIEREA PRODUSELOR

top-lenjerie.ro incearcă să vă prezinte cat mai detaliat şi corect produsele prezente pe website. Totuşi,top-lenjerie.ro nu garantează că descrierea produselor şi a serviciilor precum şi conţinutul acestui website este lipsită de erori, completă şi actuală. Dacă un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau fotografiei sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situaţiei este de returnare a produsului nefolosit. Pentru mai multe detalii verificaţi si pagina care conţine condiţiile de returnare in link-ul Livrare & Returnare.

ATENTIE: Imaginile au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Nuantele produselor pot fi usor diferite in functie de setarile monitorului dvs. Diferentele usoare de nuante nu pot fi considerate defecte.

Asezarea imprimeului in functie de incadrarea la croire in procesul de productie de asemenea nu poate fi considerat un defect.

PARTENERII NOŞTRI

Anumite produse sau servicii sunt oferite de parteneri ai top-lenjerie.ro, produsele fiind expediate direct de către aceştia. Produsele astfel vandute sunt identificate cu un semn specific in pagina de descriere a produsului respectiv. Pentru a vă oferi mai multe informaţii, vă punem la dispoziţie o serie de link-uri şi informaţii care vă pot oferi mai multe detalii. Pentru aceste situaţii top-lenjerie.ro işi asumă o raspundere limitată care se referă numai la parţile gestionate de noi. Vă recomandăm să citiţi cu atenţie Condiţiile de Confidenţialitate şi utilizare furnizate de terţi, acolo unde acestea exista.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Top-lenjerie.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor efectuate in magazinul online.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare onorarii comezilor. Refuzul dvs determină anularea comenzilor. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Fan Courier Express SRL, Cargus SA, DPD Curier.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră, cu privire la acestea si reprezintă întreaga intelegere (contractul) dintre părti.

Securitatea datelor

Respectăm proceduri stricte de securitate în stocarea si dezvăluirea datelor dumneavoastră personale si pentru a le proteja împotriva pierderii, distrugerii sau deteriorării accidentale. Folosim servere KVM care asigură serverelor izolare completă a resurselor, securitate si performantă absolută.Datorită memoriilor ECC, coruptia de date e imposibilă. Datele pe care ni le furnizati sunt protejate cu ajutorul tehnologiei SSL (Secure Socket Layer). SSL este metoda standard în industrie de criptare a informatiilor personale si a datelor cardurilor de credit, pentru ca acestea să fie transferate în sigurantă prin internet.

Toate detaliile de plată sunt transmise printr-o conexiune de tip SSL si sunt stocate în conformitate cu Standardele privind Securitatea Datelor din Industria Plătilor cu Cardul.

Top-lenjerie.ro îti rezervă dreptul de a actualiza si schimba în orice moment continutul website-ului, precum si prezenta Politică de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, te rog să vizitezi periodic această sectiune pentru a verifica Termenii si conditiile pe care le-ai agreat să le respecti.

Operator de date cu caracter personal

Top-lenjerie.ro este „operatorul de date” al tuturor informatiilor personale colectate si utilizate în legătură cu clientii Top-lenjerie.ro în sensul dispozitiilor legii române si a Regulamentului UE 679/2016 privind prelucrarea datelor cu character personal.

Ce date personale colectăm

Formularul de înregistrare prezentat pe site-ul Top-lenjerie.ro cere informatii prin care puteti fi contactat sau identificat, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”. Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

-facturării produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră.

-livrării acestora.

Nume și prenume;

Adresă de e-mail;

Numărul de telefon;

Sexul;

Vârsta;

Geo-localizarea generală a dispozitivului de pe care navighezi/te autentici în contul de client;

Informații despre produsele și serviciile achiziționate;

Gradul de utilizare și activitățile tale pe platforma Magazinului Online;

Top-lenjerie.ro nu colectează date pentru plătile online. Plătile online sunt efectuate prin servicii de tip “third party” precum ePayment.

Nu vom păstra datele dumneavoastră mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopul pentru care sunt prelucrate. Pentru a determina perioada de păstrare adecvată, luăm în considerare cantitatea, natura si sensibilitatea datelor personale, scopurile pentru care le prelucrăm si dacă putem atinge aceste scopuri prin alte mijloace.

De asemenea, trebuie să luăm în considerare perioadele pentru care ar putea fi necesar să păstrăm date cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligatiile legale (de exemplu, în legătură cu revendicările pentru returnarea produselor) sau pentru a ne ocupa de reclamatii, întrebări si pentru a ne proteja drepturile legale în cazul unei revendicări.

Transfertul international de date

Top-lenjerie.ro nu transfera datele cu carater personal colectate către străinătate indiferent că este vorba despre state membre UE sau din afara Spatiului Economic European.

De asemenea, Top-lenjerie.ro poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora,  care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza:

furnizorilor de servicii de curierat,

furnizorilor de servicii de marketing,

furnizorilor de servicii de plata/bancare,

telemarketing sau alte servicii.

Top-lenjerie.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Top-lenjerie.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Top-lenjerie.ro nu trimite mesaje promotionale sau NEWSLETTER.

  POLITICA DE RETURURI  

Din motive de igienă, produsele: costume de baie, bodystocking/catsuit, bikinii, dresurile, sosete, și în general orice fel de produse care pot afecta igiena personală, NU se pot returna.

ATENTIE !! Coletele cu produse deteriorate, purtate, cu urme de parfum sau cosmetice vor fi refuzate. Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, dreptul de retur este reglementat de OUG nr.34/2014 , art. 13 alin. (3) şi la art. 14, litera “e”.

Produsele trebuie sa fie expediate in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

 

Returul se face cu orice firma de curierat doriti dvs. 

RETURUL PRIN POSTA ROMANA NU ESTE ACCEPTAT.

SCHIMBAREA PRODUSELOR:

Daca doriti doar sa schimbati un produs,taxa coletului tur-retur este de 30 RON.   

-Dupa completarea cererii de retur, veti primii un email de confirmare a returului. Vom face cerere de ridicare a coletului de la dvs, veti primii numarul cererii de ridicare si data in care va venii cureirul la dvs sa ridice coletul.

Email-ul cu informatii pentru retur/schimb nu vine instant, se trimite manual dupa verificarea cererii de retur a dvs.

RETURNARE BANILOR:

 Expedierea coletului retur se face de catre client, la adresa din email-ul de confirmare a returului. Costul transportului pentru retur este suportat de catre client.

top-lenjerie.ro,  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata clientului nu include cheltuielile de transport si ramburs.

Rambursarea se face numai prin Transfer Bancar (pentru acest lucru, avem nevoie de codul tau IBAN, alcătuit din 24 de caractere pe care il completati in formularul de retur)

NU EXPEDIATI COLETUL  RETUR CU PLATA RAMBURS, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.

DEFINIREA GARANŢIILOR OFERITE ŞI LIMITAREA

top-lenjerie.ro nu işi asumă răspunderea asupra garanţiilor oferite de către producatori, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informaţiile, conţinutul sau produsele incluse in el. Utilizarea acestui website se face pe răspunderea utilizatorului.

In concordanţă cu legile aplicabile in Romania, top-lenjerie.ro declină orice răspundere privind garanţiile directe sau indirecte, inclusiv – dar nu limitat numai la – caracterul comercial al produselor. top-lenjerie.ro nu garantează că acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise nu conţin viruşi sau alte elemente dăunătoare.

top-lenjerie.ro nu poate fi făcut răspunzător pentru orice pagubă de orice fel produsă de utilizarea acestui website, inclusiv – dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca şi consecinţe.

SOLUŢIONAREA LITIGIILOR

Proprietarul top-lenjerie.ro va face tot posibilul ca toate neinţelegerile privind orice tip de dispută intre aceştia si terţi să fie rezolvate pe cale amiabila de către reprezentanţii lor. In cazul in care rezolvarea neinţelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluţionarea litigiilor va reveni instanţei judecatoreşti competente din Romania.

POLITICILE top-lenjerie.ro, MODIFICARI

Vă rugăm să revedeţi şi celelalte politici ale top-lenjerie.ro precum politica de preţuri sau politica de retururi, politici care, de asemenea, condiţioneaza vizita Dumneavoastră la top-lenjerie.ro. Ne rezervăm dreptul de a face in orice moment modificări in magazin, la politicile firmei (indiferent care sunt acestea) precum şi in aceste condiţii de vizitare şi utilizare ale magazinului top-lenjerie.ro.

Ati primit un produs defect?

  Daca din gresala ati primit un produs defect, acesta o sa fie inlocuit, toate cheltuielile fiind suportate de noi. Daca doriti sa returnati produsul defect, costul transportului pentru retur este suportat de client.

  In cazul in care primiti un produs defect, va rugam sa ne trimiteti pe email la (contact@top-lenjerie.ro), explicand problema produsului, insotita de cate imagini. Vom face solicitare la firma de curierat pentru a ridica produsul defect de la dvs. Dupa analizarea produsului defect de catre colegii nostrii, o sa primiti un raspuns legat de solicitarea dvs.

 

Rambursarea banilor.

  Rambursarea banilor se va face in 14 de zile calendaristice de la data primiri coletului retur, prin cont bancar. 

 

Informatii:

RETUR:    Returul este procedeul prin care un produs este trimis la noi si se solicita restituirea banii.

SCHIMB:   Schimbul este procedura prin care un produs se schimba cu alta marime sau alt produs, din diferite motive.