Top 5 cele mai frumoase costume de baie

 

La fel ca in cazul tinutelor, si atunci cand vine vorba de costume de baie, lucrurile par sa fie la fel de complicate, pentru ca trebuie sa tineti cont de tendintele din moda, dar si de felul in care se potriveste corpului dumneavoastra. In plus, acesta trebuie sa va scoata in evidenta curbele, dar in acelasi timp sa va ascunda si micile imperfectiuni. Iata care sunt cele mai frumoase, dar si la moda costume de baie:

  1. Costumul de baie cu push-up galben. Acesta este ideal pentru doamnele si domnisoarele care au sanii mici. Cel mai potrivit model de costum de baie este cel cu balene inferioare.
  2. Costumul de baie cu sutien mai inchis la culoare in partea de sus si mai deschis la culoare in partea de jos. Acesta creeaza iluzia unui bust mai mic si este potrivit pentru femeile cu sanii ceva mai mari.
  3. Costumul de baie intreg cu decolteu in V. Acesta va alungeste silueta si va ascunde micile imperfectiuni de la nivelul abdomenului.
  4. Costumul de baie intreg cu dungi verticale. Este ideal pentru doamnele ceva mai plinute, care nu sunt tocmai mandre de silueta lor.
  1. Costumul de baie cu sutien si fusta mini. Va scoate in evidenta corpul in forma de clepsidra si este extrem de sexi. Acest model de costum de baie este potrivit si pentru femeile care sunt foarte late la solduri si pe care le-ar dezavantaja foarte mult o pereche de bikini care se leaga cu sireturi.

Oricum, cele mai frumoase costume de baie sunt cele care va fac sa aratati sexi si in care va simtiti bine.

Costumele de baie din poze se pot cumpara de aici.