Lenjeria intima sexy – ajutorul tau pentru condimentarea relatiei!

Relatiile de lunga durata sunt minunate si aduc numeroase beneficii partenerilor implicati. Este reconfortant sa te stii intr-un loc sigur, intr-o relatie care sa iti aduca satisfactii si caldura sufleteasca de care ai atata nevoie. Ce te faci, insa, atunci cand apare cel mai de temut dusman si anume rutina? Studiile au aratat ca viata sexuala a cuplurilor solide este afectata intr-o foarte mare masura de aceasta rutina distrugatoare.

De fapt, care este problema? De ce, daca intre voi exista iubire, dorinta sexuala nu vine si ea la pachet? Iti amintesti cu nostalgie de partidele voastre salbatice de sex de la inceputul relatiei si iti dai seama ca acum nu stati deloc pe roze, ca atunci? Explicatia stiintifica ar fi aceea ca v-ati obisnuit atat de mult unul cu feromonii celuilalt, incat dorinta sexuala nu se mai instaleaza atunci cand iti simti partenerul prin preajma. Mai apoi, este posibil ca deja sa fi experimentat cam tot ce era de experimentat in materie de sex, iar acum cam toate partidele voastre incep si se termina in acelasi mod. Cu atata monotonie, nici nu-i de mirare ca nu-ti mai arde sa faci sex si te prefaci mereu ca esti obosita si te doare capul.

Sexy-Bridal-Lingerie-460x306

Din fericire, pentru ca esti o femeie desteapta, stii ca ai un aliat de nadejde in lenjeria sexy si ca poti reinvia viata voastra sexuala cu un strop de atentie la detalii in plus. Lenjeria intima sexy este foarte importanta in viata de cuplu: o data pentru ca ea ajuta femeia sa-si activeze toata sexualitatea si dorinta si sa se simta increzatoare in sine si, a doua oara, pentru ca ea ajuta barbatul sa isi trezeasca toate simturile la vederea unui tablou atat de frumos. O lenjerie intima care iti vine bine si care te face sa te simti sexy iti va activa increderea in tine pana intr-acolo incat te vei trezi dorind sa incerci lucruri noi si indraznete si bucurandu-te de placerea sexuala mai mult decat de obicei.

Barbatii sunt foarte excitati de o femeie in lenjerie intima, chiar mai mult decat de o femeie complet goala. Lenjeria intima pastreaza acea nota de mister care trezeste in barbat instictele de pradator. In plus, ii lasi lui placerea de a te dezbraca si de a face din asta un joc incitant de preludiu.

Sa nu crezi ca te duci la magazin si cumperi o lenjerie intima pe care o vei purta doar pentru placerea partenerului tau. Majoritatea femeilor refuza actele sexuale pentru ca se confrunta cu o stima de sine scazuta si cu o scadere a libidoului, pe cale de consecinta. Odata ce iti vei vedea corpul acoperit de o lenjerie noua, frumoasa si senzuala, increderea in tine si in feminitatea ta va reveni, iar libidoul tau va creste din nou. Este pacat sa lasi monotonia sa intervina intre tine si partenerul tau. Aveti nevoie amandoi de apropiere sexuala, iar sexul regulat este foarte bun atat pentru sanatatea ta psihica, cat si pentru cea fizica.