Cum ne imbracam de Halloween

Halloween-ul este o sarbatoare celebrata în noaptea de 31 octombrie. Cuvântul Halloween-ul este o prescurtare de All Hallows ‘Evening, de asemenea, cunoscut sub numele de Halloween sau All Hallows Eve.

Dacii credeau ca pe 31 octombrie, granitele dintre lumea celor vii si cei morti se suprapun si persoanele decedate se vor intoarce la viata si vor provoca haos.Masti si costume au fost purtate într-o încercare de a mima spiritele rele sau de a le potoli setea.

Insa de-a lungul anilor Halloween-ul a evoluat si o parte din istoria Halloween-ul sunt costumele de Halloween. Traditie imprumutata si de romani.Tara Contelui Dracula.Contele Dracula atrage in fiecare an mii de turisti fascinati de legenda in tara nostra. In special in preajma halloween-ul.

Activitatile de Halloween includ: petreceri de Halloween, party-uri cu decoruri inedite, purtatul de costume “inspaimantatoare”, dovleci transformati intr-o lanterna cu chip de monstru dar si vizitarea de locatii bantuite.

In zilele noastre costumele de Halloween pot fi inspirate din cele mai diverse domenii: desene animate (printese, regi. animale), personaje din filme ( batman. zorro, spiderman), domenii de activitate (doctori, asistente, zidari). Sa nu le uitam pe cele cu adevart tematice gen vrajitoare, Dracula, monstri sau zombi.

11633-S-M---0

Nu uitati sa va pregatiti din timp pentru aceasta petrecere fie ca stati acasa sau va distrati in club.Este bine sa cautati costumul cel putin cu cateva zile inainte. Livrarea lui poate dura daca doriti sa il achizitionati dintr-un magazin de lenjerie sexy si costume online.

Bugetul: Un costum de Halloween poate varia intre 50 ron si ajunge chiar si la 100 in functie de complexitatea lui. Ai grija sa intrebi ce acesorii include.

Tema: Daca sunteti in cuplu alegeti o tema asemanatoate ca a partenerului.Dar in care se se simta si partenerul confortabil. Nu doriti sa fie morocanos toata seara. Este important facceti compromisuri, tinand cont si de durata relatiei.Daca tu vrei sa fii o asistenta sexy poate el nu este incantat de rolul de doctor.

Untitled Logo

Daca sunteti singura poate este cazul ca asta se se schimbe. Alegeti un costum sexy care sa va scoata in evindenta senzualitatea si atuurile.Fie ca alegeti un costum de iepuras sau vrajitoare accesorizati-l cu un machiaj in tematica si incaltaminte pe masura.
Distractie placuta si o seara plina de distractie infricosatoare.