Lenjerie rosie pentru seara de craciun

Suntem in noiembrie si deja ne gandim ca se apropie craciunul.Cu gandul la cei dragi, ne gandim ce cadouri am putea face.M-am gandit la seara de craciun sa va propun o lenjerie rosie, poate un teddy sau un babydoll rosu.

Din batrani se spune ca daca vreti sa aveti noroc in anul care vine neaparat trebuie sa puratati in ziua de craciun si noapte de revelion lenjerie rosie. Barbatii au o varietate mai mica de lenjerie rosie. Pot alege intre niste boxeri rosii sau niste slipi clasici cu inimioare rosii, de ce nu chiar tanga.

Cat despre femei, au o gama foarte vasta de lenjerie de la bikinii, babydoll,teddy sau chiar o rochita rosie din voal. Pentru seara de craciun se poate alege un costum de craciunita foarte sexy daca vreti sa aveati o seara speciala alaturi de persoana iubita.Cu o simpla cautare pe google gasim foarte multe magazine online care comercializeaza produse din aceasta categorie.

Vrei sa ii pregatesti iubitului tau o surpriza? Sa aveti o adevarata seara erotica in ton cu spiritul de craciun? Magazinul de lenjerie intima sexy top-lenjerie.ro iti pune la dispozitie lenjerii rosii ca focul in ton cu spiritul craciunului la preturi foarte accesibile.

Acest frumos babydoll il gasiti in magazin sub numele de “Babydoll valentine”. Este un set compus din 3 piese: top,bikinii si manusi cu snur din satin.Se poate achizitiona la pretul de 59 ron. Daca vrei sa il dai gata cu un aer sexy in ton cu admosfera de craciun, acest babydoll este perfect.

Craciun fericit!