S.C. Mundor Online în calitate de proprietar, autor, administrator al website-ului Top-lenjerie.ro, respectă caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat si aplică prezenta Politică de confidentialitate.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC MUNDOR ONLINE SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor efectuate in magazinul online.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare onorarii comezilor. Refuzul dvs determină anularea comenzilor. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Fan Courier Express SRL, Urgent Curier SA, DPD Curier.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră, cu privire la acestea si reprezintă întreaga intelegere (contractul) dintre părti.

Securitatea datelor

Respectăm proceduri stricte de securitate în stocarea si dezvăluirea datelor dumneavoastră personale si pentru a le proteja împotriva pierderii, distrugerii sau deteriorării accidentale. Folosim servere KVM care asigură serverelor izolare completă a resurselor, securitate si performantă absolută.Datorită memoriilor ECC, coruptia de date e imposibilă. Datele pe care ni le furnizati sunt protejate cu ajutorul tehnologiei SSL (Secure Socket Layer). SSL este metoda standard în industrie de criptare a informatiilor personale si a datelor cardurilor de credit, pentru ca acestea să fie transferate în sigurantă prin internet.

Toate detaliile de plată sunt transmise printr-o conexiune de tip SSL si sunt stocate în conformitate cu Standardele privind Securitatea Datelor din Industria Plătilor cu Cardul.

Top-lenjerie.ro îti rezervă dreptul de a actualiza si schimba în orice moment continutul website-ului, precum si prezenta Politică de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, te rog să vizitezi periodic această sectiune pentru a verifica Termenii si conditiile pe care le-ai agreat să le respecti.

Operator de date cu caracter personal

Top-lenjerie.ro în această politică, se referă în primul rând la S.C Mundor Online SRL, societatea este inregistrată în România la Oficiul Registrului Comertului OLT cu nr.J28/306/2014 având cod-ul fiscal RO14708474, sediul în Str.Principala, Nr.13, Valea lui Alb. Mundor Online SRL este „operatorul de date” al tuturor informatiilor personale colectate si utilizate în legătură cu clientii Top-lenjerie.ro în sensul dispozitiilor legii române si a Regulamentului UE 679/2016 privind prelucrarea datelor cu character personal. Mundor-Online SRL este operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP cu numărul 33660.

Ce date personale colectăm

Formularul de înregistrare prezentat pe site-ul top-lenjerie.ro cere informatii prin care puteti fi contactat sau identificat, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.
Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:
-facturării produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră.
-livrării acestora.

  • Nume și prenume;
  • Adresă de e-mail;
  • Numărul de telefon;
  • Geo-localizarea generală a dispozitivului de pe care navighezi/te autentici în contul de client;
  • Informații despre produsele și serviciile achiziționate;
  • Gradul de utilizare și activitățile tale pe platforma Magazinului Online;
  • Interese și preferințe legate de produsele din Magazinul Online.

Top-lenjerie.ro nu colectează date pentru plătile online. Plătile online sunt efectuate prin servicii de tip “third party” precum ePayment.

Nu vom păstra datele dumneavoastră mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopul pentru care sunt prelucrate. Pentru a determina perioada de păstrare adecvată, luăm în considerare cantitatea, natura si sensibilitatea datelor personale, scopurile pentru care le prelucrăm si dacă putem atinge aceste scopuri prin alte mijloace.

De asemenea, trebuie să luăm în considerare perioadele pentru care ar putea fi necesar să păstrăm date cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligatiile legale (de exemplu, în legătură cu revendicările pentru returnarea produselor) sau pentru a ne ocupa de reclamatii, întrebări si pentru a ne proteja drepturile legale în cazul unei revendicări.

Transfertul international de date

Mundor Online SRL nu transfera datele cu carater personal colectate către străinătate indiferent că este vorba despre state membre UE sau din afara Spatiului Economic European.

De asemenea, Mundor Online SRL poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii.

Mundor Online SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Top-lenjerie.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Top-lenjerie.ro a numit un Responsabil cu Protecția Datelor pe care îl poți contacta cu privire la orice aspect privind prelucrarea datelor cu caracter personal, la următoarele date de contact:

E-mail: dpo@top-lenjerie.ro

Top-lenjerie.ro nu trimite mesaje promotionale sau NEWSLETTER.