O mica excursie cu prietenii la mare

Pentru ca de mult timp nu am mai luat o pauza de a ne relaxa măcar putin, am hotărât ca împreuna cu prietenii mei să mergem pentru câteva zile la mare. Nu am plecat singuri, ne-am luat si iubitele cu noi, după care am luat masina si am plecat. Ce e drept, benzina ne-a dus cam mult, undeva la 50-100 de euro, dar distractia asta nu se întâmpla decât odată la câtiva ani.

Ne-am luat costume de baie ( pentru fete ) si celebri slipi pentru noi si am pornit la drum. Ne-a luat undeva la 4-5 ore drumul, dar am avut grija să ne mai oprim din când în când, pentru a face o pauza. Am spus bancuri, am văzut filme, am ascultat muzica, iar într-un final am ajuns la hotelul nostru. Ajusi acolo, ne-am pus imediat pe mâncat, pentru ca nu mancasem de câteva ore si ne era o foame de lup.

Am petrecut câteva zile minunate alături de prietenele noastre, atât prin cluburi, parcuri de distractii, cât si pe plaja. Am găsit si uniforme sexy ieftină de politisti, pompieri si multe altele. Am cumpărat câteva, după care am ajuns la hotel si am făcut un adevărat spectacol. Ne-am fi dorit noi sa mai petrecem câteva zile, dar nu a fost posibil, pentru ca urma să mergem la job, unde ne asteptau colaboratorii pentru semnarea unor contracte importante.

În mare a fost o experienta plăcută, pentru ca am reusit să ne întelegem minunat, ne-am relaxat si mi-as dori ca întâlnirile astea să fie mult mai dese. Suntem oameni maturi, dar uneori simtim nevoia sa fim iar adolescenti, să ne distram si să ne trăim viata.

Când esti adolescent, nu ai nicio obligatie, nicio responsabilitate, stai pe banii părintilor si te distrezi, pana când ajungi adult si trebuie sa îl lasi pe copilul tău să facă asta.