5 moduri de a ne asorta cu partenerul

In cele mai multe cazuri, femeia este jumatatea cu simtul estetic mai dezvoltat,  si de aceea ea incearca modelarea stilului vestimentar al partenerului, astfel incat acesta sa se incadreze in gusturile ei. Evident, nimic nu se compara cu imaginea unui cuplu, la care stilul vestimentar este foarte bine coordonat, insa sunt si situatii cand acest lucru nu este realizat corespunzator, iar cuplul ajunge sa arate destul de ciudat.

Daca ar fi sa ne gandim la cateva moduri de asortare, am vedea ca de cele mai multe ori, varianta asortarii cromatice,  rochia ei cu cravata lui, este cea care domina stilul vestimentar de cuplu.

Lasand deoparte tinuta cuplului la diverse evenimente,  o asortare invizibila, purtand aceleasi articole vestimentare, tip casual, de exemplu, in variante feminin si masculin, va poate garanta un stil vestimentar de cuplu de exceptie.

Pentru un stil feminin in perioada de sarcina, putem opta chiar si pentru o pereche de jeansi pentru gravide, partenerul avand multe solutii de a se asorta.

Ambii parteneri trebuie sa isi adapteze tinuta in functie de locul, evenimentul si momentul zilei, pentru a se evita situatiile, el in trening si ea imbracata elegant.  Din acest motiv indicat este sa purtati piese vestimentare asemanatoare, adica ambii sport, ambii casual sau ambii elegant.

Aveti in vedere mentinerea echlibrului cromatic, indiferent de tinuta, la modul ca fiecare dintre cei doi trebuie sa isi respecte linia cromatica a tinutei, adaugand eventual anumite chestii care sa duca la intersectarea celor doua stiluri vestimentare.

Si in ultimul rand, trebuie sa tineti cont ca stilul vestimentar al partenerului nu trebuie schimbat radical, deoarece  acesta poate arata caraghios, chiar fara voia lui, si incercati sa gasiti solutia de mijloc. Pentru un efect de cuplu, mai special, la intalnirile cu prietenii sau anturajul, puteti opta pentru varianta de a purta un mic lucru de-al lui, semnalizand in acest mod seriozitatea lucrurilor.